Margot Bosscher (1969)

Margot is altijd geïnteresseerd in de mens. Margot werkte de afgelopen twintig jaar in het bedrijfsleven. Diverse (management) functies in de uitzendbranche, werving & selectie branche en als outplacement adviseur en re-integratie coach. Hier ontdekte zij haar fascinatie voor de persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen. Motiveren, stimuleren en verbinden zijn kernwoorden voor haar om zo het beste uit mensen te halen. Van werken aan veranderingen in organisaties tot het bezig zijn met talenten en groei van mensen. Dit maakte dat zij uiteindelijk een NLP opleiding en vervolgens de post-hbo opleiding tot Coach Persoonlijke Ontwikkeling volgde bij Blankestijn en Partners.

Margot is betrokken, enthousiast en gedreven. Een verbinder. Zij is nieuwsgierig naar de ‘mens achter de mens’. Haar kracht ligt in het in beweging krijgen van mensen, praktisch en probleemoplossend. Het toewerken naar een eindresultaat is belangrijk voor haar. Hierbij is haar uitgangspunt steeds het leveren van persoonlijk maatwerk.

Margot staat voor resultaatgericht, vertrouwen, netwerk, enthousiast, integer, met ziel en zakelijkheid, professioneel, betrokken, met humor.

Er zijn diverse maatwerktrajecten mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.